Skip to content
Email: info@maplepress.co.in | Mobile: +91 9717835777, +91 (120) 4553583
Email: info@maplepress.co.in | Mobile: +91 9717835777, +91 (120) 4553583

बेस्ट ऑफ़ फेयरी टेल्स (सेट ऑफ 12 बुक्स) - सिंड्रेला, अलादीन, स्नो व्हाइट, लिटिल मरमेड, पाइड पाइपर ऑफ हैमेलिन, स्लीपिंग ब्यूटी, जैक एंड द बीनस्टॉक, रॅपन्ज़ेल, हेंसल और ग्रेटेल, गोल्डीलॉक्स और द थ्री बियर्स, ब्यूटी एंड द बीस्ट, पूस इन बूट्स

Sale Sale
Original price ₹ 360.00
Original price ₹ 360.00 - Original price ₹ 360.00
Original price ₹ 360.00
Current price ₹ 324.00
₹ 324.00 - ₹ 324.00
Current price ₹ 324.00
SKU MP1852

Best of Fairy Tales - Cinderella, Aladdin, Snow White and the Seven Dwarfs, Little Mermaid, Pied Piper of Hamelin, Sleeping Beauty, Jack and the Beanstalk, Rapunzel, Hansel and Gretel, Goldilocks and the Three Bears, Beauty and the Beast, Puss in Boots

  • सिंड्रेला
  • अलादीन
  • स्नो व्हाइट
  • लिटिल मरमेड
  • पाइड पाइपर ऑफ हैमेलिन
  • स्लीपिंग ब्यूटी
  • जैक एंड द बीनस्टॉक
  • रॅपन्ज़ेल
  • हेंसल और ग्रेटेल
  • गोल्डीलॉक्स और द थ्री बियर्स
  • ब्यूटी एंड द बीस्ट
  • पूस इन बूट्स

Age Group
0+ Years

Language
English

Number Of Pages
192